Váš prohlížeč nepodporuje nebo má zakázaný JavaScript, proto některé funkce na těchto stránkách nebudou pracovat.
Návod pro přidání těchto stránek mezi důvěryhodné servery (s povoleným JavaScriptem) naleznete zde.

VODÁK sport | speciálka na lodě a běžky

 

Články

Ahoj vodáci, běžkaři,
budeme rádi, když se o své zážitky na vodě či v bílé stopě podělíte s námi. Za každý publikovaný článek s fotkama dostanete od nás dáreček. Napište nám na clanky@vodak-sport.cz

Využívejte naše služby i v období uzavření. Jak na

25.10.2020 17:34:25     Autor: Jirka

Nákupy a služby v prodejně VODÁK sport v období uzavření prodejny

 

Prodej

Půjčovna

Servis a opravy

Bezpečnostní opatření

 

Prodej

Objednávky můžete udělat výběrem v e-shopu, napsáním-emailu, nebo zatelefonováním na prodejnu. V e-shopu není vše, proto doporučujeme druhé dvě varianty. S výběrem Vám rádi pomůžeme.

Objednané zboží Vám můžeme poslat, nebo si ho můžete vyzvednout u nás na prodejně v hodinách pro výdej z e-shopu.

Potraviny – jídlo EPRES MENU a roušky, si můžete vybírat a nakupovat přímo v prodejně

Výdej objednávek - Pokud si přijdete zboží vyzvednout osobně, zavolejte, když budete před prodejnou. Telefonní číslo je uvedeno na dveřích. Obsluha Vám otevře a zboží Vám předá. Do prodejny vstupujete jednotlivě.

 

Půjčovna – lodě a vodácké vybavení, běžky a vybavení na běžky, sněžnice a vybavení na sněžnice + poolky saně na přepravu věcí při výletech na sněhu, střešní nosič – rakev, koloběžky

Objednávejte telefonicky nebo e-mailem. Je třeba přesně specifikovat vše včetně velikostí, abychom Vám vybavení přesně připravili k výdeji coby výdej objednávky z e-shopu. Vybavení Vám předáme před prodejnou, kde si zkontrolujete, co přebíráte a poté podepíšete připravenou půjčovní smlouvu.

 

Servis a opravy

Po předchozím objednání telefonicky či e-mailem, přijímáme vybavení  do servisu i na opravy. Doručit jej můžete buď prostřednictvím dopravce, nebo i osobně. Pro osobní předání platí stejná pravidla jako pro výdej e-shopu. Přesné požadavky na servis (např. mazání běžek) či závady při opravách specifikujte v objednávce. Po kontrole servisním technikem Vám technik napíše mail (případně zavolá) s informacemi je-li oprava možná, o způsobu opravy, termínu dokončení a předpokládané ceně. Oprava bude provedena po konzultaci a odsouhlasení ceny. Výdej oprav i servisních zakázek bude probíhat stejně, jako výdej e-shopu.

 

Bezpečnostní, zdravotní opatření.

Po dobu pobytu před prodejnou a v ní, mějte zakryta ústa i nos rouškou. U vchodu jek dispozici desinfekce pro zákazníky. Nebojte se ji používat. Do prodejny vstupujte jednotlivě. Před prodejnou udržujte bezpečný dvoumetrový odstup. Věříme, že díky těmto opatřením vše zvládneme a nebudeme se muset omezovat ve sportu, který je tak prospěšný pro naše zdraví a imunitu.

clanky2.gif
 
vodácký bazar vodácké noviny pyranha.cz  mapa serveru