Váš prohlížeč nepodporuje nebo má zakázaný JavaScript, proto některé funkce na těchto stránkách nebudou pracovat.
Návod pro přidání těchto stránek mezi důvěryhodné servery (s povoleným JavaScriptem) naleznete zde.

VODÁK sport | speciálka na lodě a běžky

 

Články

Ahoj vodáci, běžkaři,
budeme rádi, když se o své zážitky na vodě či v bílé stopě podělíte s námi. Za každý publikovaný článek s fotkama dostanete od nás dáreček. Napište nám na clanky@vodak-sport.cz

MEGA výprodej lodí na Hameráku 2011

12.9.2011 12:35:34     Autor: Jirka Šťastný

 


Na největší ze závodů Pyranha Cup si pro Vás VODÁK sport připravil mimořádnou akci, která se nebude víckrát opakovat. Nestává se příliš často, že by se nové kajaky a vodácké vybavení prodávaly víc než o polovinu levněji. Ale asi v každém obchodě se postupem času nahromadí tolik zboží, že už se nevejde do skladu a tak je třeba si říct „Pryč s ním“. A tohle si řekli teď ve VODÁK sportu a nachystali na Pyranha Cup na Hameráku neskutečný výprodej lodí a vodáckého vybavení. Avizovaná akce bude platit jen na Hameráku a nikde jinde. Mělo by se tu objevit přes padesát nových lodí za minimální ceny. Prodej lodí začne v pátek v 15 hod. Takže neváhejte, ať Vám někdo nevyfoukne tu pravou lodičku před nosem. Prodej skončí v neděli v poledne, nebo spíš vyprodáním zásob. Vyprodávat se budou kajaky značek Pyranha, Jackson Kayak a EXO. K dispozici budou kajaky pro všechna určení. Od rodeovek, přes playboaty a creekovky až po kajaky na turistické sjíždění řek. S výběrem Vám rádi poradí zkušení vodáci na stánku.

Na akci budou i nejnovější modely kajaků Pyranha, Jackson Kayak a EXO ke zkoušení v Testcentru. Lodě z Testcentra budou taky k odprodeji, na Hameráku se ale pouze začnou rezervovat. K odběru budou po dohodě, nejpozději po Vavřinci.

A kde MEGA výprodej lodí na Hameráku najdete? Vedle kempu v Malém Ratmírově, mezi příjezdovou silničkou a rybníkem. Bude tam ale tolik lodí, že určitě náš stánek nepřehlédnete.

clanky2.gif
 
vodácký bazar vodácké noviny pyranha.cz  mapa serveru