Váš prohlížeč nepodporuje nebo má zakázaný JavaScript, proto některé funkce na těchto stránkách nebudou pracovat.
Návod pro přidání těchto stránek mezi důvěryhodné servery (s povoleným JavaScriptem) naleznete zde.

VODÁK sport | speciálka na lodě a běžky

 

Články

Ahoj vodáci, běžkaři,
budeme rádi, když se o své zážitky na vodě či v bílé stopě podělíte s námi. Za každý publikovaný článek s fotkama dostanete od nás dáreček. Napište nám na clanky@vodak-sport.cz

Tipy na Vánoční dárky 2013

14.8.2014 20:44:23     Autor: Jirka Šťastný

Někdy je těžké potěšit dárkem Vaše blízké nebo přátele. Na vodu, na běžky nebo jen tak do přírody chodí skoro každý. Správný dárek po čem obdarovaný touží a přitom si to sám nekoupí. A právě takové dárky jsme se pro Vás pokusily vybrat.

Pro běžkaře jsme vybrali

Nákrčník Infit – univerzální – nákrčník, čepice, kukla, nátepník … vše v jednom - elastický s příjemným plyšovým povrchem.

Ledvinku VODÁK na láhev – univerzální, na běžky či na výlety – izolační obal na láhev, dvě kapsičky na drobnosti – vosky, peníze…
Sadu vosků Swix – výběr nejdůležitějších tuhých vosků, korek, škrabka, odstraňovač – dárkové balení
Anti Ice spray – na šupiny běžek s protismykem a běžky s nanogrip úpravou - ošetřuje, urychluje, zabraňuje namrzání sněhu.

Multi pack Craft trika – výhodný set velmi kvalitního funkčního prádla – dvojitá radost ;-)

Běžky Sporten Bohemia plus – Novinka – vyztužené závodní běžky – rychlé, lehké, odolné – pro výkonnostní sportovce, ideální běžka na dálkové běhy tipu Jizerské padesátky.

Běžky Sporten Perun Pro – Novinka – tvrdší běžky se závodní skluznicí – pro těžší běžce, kteří nechtějí dlouhé běžky a přitom se chtějí dobře projet.
Běžky Favorit Relax – Novinka – pro pohodové procházky na běžkách, bezpečné, stabilní, nádherný přírodní design.


Běžky Peltonen Nanogrip – Nemazací běžky co opravdu fungují, potěší každého od turisty po závodníka.
Přečtěte si RECENZI
Dětské a juniorské nemazací běžky Peltonen Nanogrip Tiger – pro děti to platí dvojnásob, skočit na běžky, neřešit mazání. Ocení i každý rodič ;-)

Univerzál pro všechny


Batoh Quechua 15 l – zabalený do kapsy a zároveň se do něj vejde hodně. Velká nosnost, pěkný design, praktický dárek pro každého.
Teplo – Uš – rychle vysušit boty na běžky, vodácké boty, nebo vycházkovou obuv, to je problém. Teplo-Uš to řeší.
Klapky na uši – praktické, hřejivé, moderní

 

Foťák Olympus TG 320 set – vodotěsný outdoorový fotoaparát v setu s SD kartou a vodotěsnými hodinkami – několik dárků v jednom – na výlety pěšmo, loďmo i na běžkách, nepřijdete o žádnou fotku.
USB Pyranha flash disk – stylová flashka – 4GB, unikátní design
Dárkový box Expres menu – Vynikající hotová jídla v dárkovém balení – láska prochází žaludkem ;-)


Stan Quechua – rodinný stan – prostorný, spolehlivý, snadno se staví – nyní v předvánoční akci jen za …
 

 

Pro vodáky

Ledvinka Z-VODÁK na házečku – NOVINKA – pro každého rafťáka či kanoistu co myslí na bezpečnost a chce mít házečku po ruce. Ideální v kombinaci s házečkou X-VODÁK.
Nůž Crewsaver Ergofit – NOVINKA – kryté ostří neublíží a zároveň je připraveno vždy přetnout jakékoli lano. K házečce patří nůž.
Házečka X-VODÁK 18 m Házečka X-VODÁK 18 m
Kniha – dárek, který nezklame - Proč bychom se netopili – vodácká klasika, pobaví, potěší.. Divoká voda – poučení, zajímavosti, praktické rady

 

Triko Pyranha NEW – nový stylový slušivý design. Pěkné tričko se hodí každému
Triko Fufajka – Pruhované námořnické tričko, pravé ruské – hit letošního léta. Vodácký dárek, jak má být.

Ponožky YAK Kiki – kevlarová ochrana, perfektně sednou – poslední šance pořídit tyto super ponožky.
Triko Crewsaver Toki man a lady – elastické, hřeje i za mokra, perfektně sedne, nikde netáhne ani nedře, top level ve vodáckém spodním oblečení – darujte to nejlepší!
Bunda Yak Aura – Komfortní vodácká bunda pro turisty, letní bunda pro kajakáře. Vynikající materiál, funkční podšívka – i kdyby obdarovaný už bundu měl, tak tato ho fascinuje a bude z ní nadšen.

 

Vesta Z-VODÁK Plus – NOVINKA – Záchranářská vesta ve které se výborně jezdí na lodi. Praktické kapsičky, držák na nůž, fungující odpalovačka, materiál Cordura.
C-VODÁK Fishing – Velmi praktický dárek nejen pro rybáře. Funkční kapsy, očka a držáčky – přírodní zelená barva osloví kromě rybářů i vodní trampy a další milovníky přírody co chtějí být nenápadní.

Kajak Pyranha – Nano – hit letošní sezóny, hravá creekovečka.
Přečtěte si recenzi: Recenze Pyranha Nano - Korsika 2013

Kajak Pyranha Loki – nový playboat, rychlý, obratný, lehký... pro každého, kdo si chce při sjíždění řeky užít zábavy.
Přečtěte si recenzi Loki Connect

Burn III – NOVINKA - ideální kajak na divoké řeky i vodní turistiku v novém designu. Ještě rychlejší a obratnější. RECENZE.
 Pokud objednáte kajaky Pyranha do 5.12. 2013, máte šanci, že stihneme dovézt Vaše vybrané barvy pod stromeček.

Gumotex Palava 400 – Legenda v novém – všechny Lodě Gumotex v letošních barvách nyní v doprodeji se megaslevou 20%. Jen do vyprodání zásob!

Nafukovací Kajak YAK – NOVINKA – To tu ještě nebylo!!! Hit příští sezóny. S průhledným dnem si užijete mimořádných zážitků. Vidět co se ději pod lodí je úžasné a fascinující. Dovolená u moře či jezera získá nový rozměr. Skvělý dárek pro celou rodinu.

Nevybrali jste žádný dárek? Pro Vás máme dárkové poukazy. Darujte to, co si obdarovaný přeje a sám si to pak vybere. Poukazy dodáme v jakékoli hodnotě.
Darujte zážitky – Poukazy na eskymování, vodáckou školu, Školu běžeckého lyžování

A pokud jste hledali dárek marně, přijďte za námi na některou z prodejen a my Vám doporučíme ten nejlepší. Přejeme pohodové, a krásné Vánoce!

Váš VODÁK sport team
 

Do přírody doporučujeme sekundové stany Quechua. Každému udělá radost stan, který má postavený bez práce za pár vteřin a jen o něco málo déle trvá jeho sbalení. Už žádné moknutí při dlouhé stavbě stanu. Už žádné potíže při zasouvání tyček do tunýlků a připevňování tropika komplikované třeba tmou při pozdním příjezdu na tábořiště.  Stany Quechua postaví každý hned za téměř jakýchkoli podmínek. Prostě další dárek, kterým nikoho nezklamete. A do stanu patří kvalitní samonafukovačka. Ve VODÁK sportu si určitě vyberete. 

clanky2.gif
 
vodácký bazar vodácké noviny pyranha.cz  mapa serveru